I want to make you feel beautiful

det är något fel på min skola, vi går inte i skolan? har bara en lektion som börjar snart, börjar 12.15 liksom.
det är inte de att jag klagar, men ändå.

saknar min philip nu, bara några timmar kvar tills jag får pussa på honom, mumsi.

torka håret nu kanske? a bra initiativ av mig. pussen

saknar min vän


tänk att något jag alltid trott skulle vara så svårt, va så lätt

långtur med charmis idag, han älskade stubbåkrarna. min snutt.


nu sååååååå, ja nu då? är lite rastlös.. måste plugga, men de kan vänta.
kanske blir sälen över nyår, skulle va riktigt kul om de blir så. sälenmöte på onsdag tydligen, haha
imorgon blir de mys med min bästa. ingen av oss kände oss pigga alls, så de är perfekt  för en dag med mys alltså. börjar 10.10 och slutar 13.20. skönt! film nu

PÖSS

FRUKOST

jag är så duktig. min nya vana har blivit gröt på morgonen. de är faktiskt gott med rätt tillbehör och man är mätt länge så man orkar mer. förut åt jag ju aldrig frukost, kunde inte. men har lärt mig nu och man mår bättre av de. plus att man går ner i vikt lättare än om man skippar den. så de är ett tips bara :)

och juste, vill ägna en tanke till familjen gustavsson karnfalk. jag håller med er, det kommer bli tomt men det blir bättre med tiden. även fast de känns förjävligt just nu och kommer alltid att känns förjävligt så blir det bättre. de vet jag själv.
så en stor kram till er

bilder från i fredags


antes katt, sötaste typ









jag och ebba hade exakt lika ringar! på samma fingrar och samma hand..




måste kila och klä på mig nu, fösta lektionen halv 12.
tjing :)

helgen

för min del har de varit en superbra helg. har haft lite av varje för mig.
i fredags började de med att jag träffa ebba och sara, vi drog vidare till ante och hade de trevligt där med lite annat folk. senare skulle alla ut så vi snorungar drog hem till bryan och sov? ja, både jag och ebba la oss i sängen. sen runt två träffade jag philip och vi åkte hem till honom och sov. mys!

i lördags vaknade vi sen åkte vi till västerås. kollade lite på kläder och grejer, sen va de tydligen marknad så gick lite där också. älskar doften av marknad!

sen blev jag hemskjutsad. blev bjuden på mat och äppelpaj. sen vidare till en hemmafest. var trevligt där också! kusinvitamin kom dit senare innan alla drog ut på hottan. busiga var vi! men galet kul va de. roligt att överaska philip sådär.
sen åkte vi ut mot philip med proppad bil, stannade på "efterfest" hos emma sen sov vi

nu ska vi på husvisning. roligt tycker jag. sen blir de usmöte och sen mat med kära ebba. love.

haha lila är ju fint..... min usmapp!

lite bilder kommer när jag är hemma igen, hinner inte nu

puss

hos ebba



haha söt tjej

fixfix

pratade precis med sara i telefonen, så nu är våra planer asbra inför ikväll! lyssnar på pepp musik nu, ska leta fram något att ha på mig också. blir något snyggt men skönt, känner ja för idag. önska mig lycka till! hatar att välja kläder..


jag var grillmästere på valborg, haha

ha en bra fredag, puss

skuuuulan

en lektion kvar bara, sen drar jag hem. har en hästfri dag, kan vara skönt ibland. iaf på fredagar.
ikväll ska jag umgås med några flickor, får se vart kvällen leder. sen sover jag med philip. tycker de låter riktigt bra.

peace!


igår när de regnade så mycket



andra försöket nu för att få lite sömn..

i'll sing this song to you

min älskling åkte nyss. bäst i världen är han, han får mig att må så bra.
vi var tvungna att kolla på fångarna på fortet kännde vi, så där fastnade vi. sen har vi myst osv.
kärlek.
sova nu, tjing!


haha söta bebisar. jag, philip och amanda

vad vore jag, utan dina andetag

två lektoner idag, skönt! bara en slapp svenska sen prata vi bara på idrotten.
drog ner på stan  direkt efter, trodde jag skulle få med mig ebba men hon var på väg till västerås. så fixade bara de jag skulle, dvs lämna en grej hos komunen. sen ramlade jag in i en affär fast de inte ens va meningen. inte bra, fick med mig några tråkiga grejer. bh, trosor, vitt nagellack två leggings och hårspray. bra grejer iallafall.
ska upp och rida nu, sen ska jag umgås med min philip. mycket bra!


(färgen på bhn och trosorna är finare i verkligeheten, ville bara påpeka det)

best friends

alla människor behöver en vän, någon som är där för en när man verkligen behöver det. någon man känner att man kan ringa till när som helst. bara ha någon att fördriva tid med ibland. veta att de är helt okej att bara kommer över om man får tråkigt. någon som får en att skratta fast man helst av allt vill gråta. någon man kan gråta med. prata med. vara med. någon som man vet alltid kommer finnas där för en, vad som en händer. alla behöver de.
ibland kanske man får vänta tills man behövs


I lose myself in all these fights, I lose my sense of wrong and right

JAG-ÄR-TRÖTT

helt slut efter träningen, stressade och hann i tid. de va galet kul att få spela igen, fast känns ju dock att de var sissådär 5-6 år sen? måste börja ut och springa om jag ska orka. fast ni vet ju hur de brukar bli med de.

fick mig ett gott skratt för ett tag sen också, ni ska få er en bild här under




haha min syster pallade inte trycket, så hon strök sig! mes.
vårat godiskontrakt för er som undrar va de är för massa text

dusch nu sen film, puss

innebandy?

vackert väder, elleeeeh?

ska snart stressa iväg till pållen, sen fort på innebandyträning. tror jag iallafall, vet inte om jag kommer hinna för bestämde mig för de nu. vill börja spela så ska prova iallafall. hoppas bara tiden räcker till. för de är så himla kul med innebandy, ångrar att jag över huvud taget slutade. nu lär jag byta om

puss!

                 


redo för skolan!


It's a little bit like sun when your smile is focused on me

har gjort massa bra saker idag. min säng är renbäddad nu och de är så underbart <3 ganska seg dag, men träffat en ny kompis som jag ville ta med mig hem. ska lägga upp en bild på honom tänkte jag. efter de åkte jag och köpte salladsbar, så himla gott är de.
philipälskling var nyss förbi här, godnatt och lycka till puss(ar) fick jag. lycka tillpussen var för skoldagen imorgon... haha.


världens gosigaste nallebjörn? a tror de

godnatt!

rosa, rosa är bra

 

ett måste i mitt liv

I know, baby I can do better

osmart tjej.. vaknar, de är ingen hemma i hela huset. jag börjar ringa och smsa min syster för att höra vart hon är. efter ett tag får jag sms av henne "skolan?" haha alltså jag hade helt glömt.

nu ska jag snart upp och rida en sväng på min pålle <3


bild från förra sommaren, eller säger man förr förra nu? för känns inte som sommar längre


söndag, hemma igen

hemma från min alldeles egna bästaste underbaraste pojkvän. förstår inte hur man kan vara så bra som han är, min philip.
han hämtade mig runt två så åkte vi och kollade på hans bror som spelade fotbollsmatch. han fyllde år också, så grattis pontus! tredje gången tror jag.. iallafall, de gick inte så bra för dom. 6-1 eller nåt sånt blev de?
åkte och fika hos dom sen med deras släkt, så har vi myst, jag och philip alltså. vi va även in och hämtade lite pizza senare. sen cool som jag är körde jag hem från honom! dock med mamma bredvid, men ändå. böjar kunna de där med att köra bil nu. eller?
imorgon blir de en tripp med min ponny, hållder tummarna. och så skulle nog philip komma förbi en sväng. stor puss på det. nu ska jag svara på några sms och sen sova. sista lediga dagen imorgon, skolan börjar på tisdag..


över ett år gammal bild på mig och ebba

godnatt!

heby, igår

de blev en riktigt rolig kväll igår. de började med att sara kom hit, sen tog vi bussen till heby och mot jannica där vi förfestade. vägen dit va fan hemsk, sara gnällde på skavsår osv haha men vi kom fram tillslut.

där hade vi de himla roligt, iallafall jag. min bästa kom förbi ett tag också så fick heja och pussa på honom. mycket bra. senare drog vi ner mot folketspark, vi var lite busiga och gjorde nånting man inte får, ojoj men de gick bra. där inne dansade vi som galningar till låtar jag aldrig hört, men jag sjöng med ändå

sen skulle vi med bussen hem, gick den hemska vägen igen som inte var lika hemsk på tillbakavägen ;)
sen vill jag helst inte gå in på vad som hände, men blev ett jätte missförstånd och jag gick tillslut på vägen mellan sala och heby. men de ordnade sig, har nog aldrig skämts så mycket på länge.

snart kommer philip och hämtar mig så ska vi till honom, hans bror fyller år idag

blev många fula bilder! här kommer bara några av dom, som jag vågar lägga upp haha.























dom här tjejerna fick mig att börja gråta, av glädje! blev så himla glad av att se dom, klasskompisar från högstatiet :)

pusss

lördag

sov till 12 idag, galet skönt var de. sen har jag "jobbat" lite. nu är sara här, vi ska till heby ikväll. wihoooo. nej men de kan bli kul. hebykanevalen. vi hörs inatt, eller imorgon när jag vaknar. pusss

 

angelica

sitter hos angelica nu. vi åt mat för ett tag sen, men ska fan aldrig äta ost och skinksallad på verona. för de första gillar jag inte ens skinka, och för de andra tog jag de bara för att.. jag ville ha de varma brödet. haha bra där.
nu har vi köpt blue keld, en asgod dricka, och risen. de är mörk choklad så de funkar. äter inte godis och chips ju, hållt uppe sen i april. galet bra gjort av mig. aja, nu dunkar vi musik och smaskar lite.
tagit jätte fula bilder också. några stod tydligen och garva åt mig när jag tog kort i sala stad. men vadå, är de fel att ta kort på en gata liksom? de såg ju fint ut. angelica fattar inte de fina med att ta kort på bröd heller.
aja hon kommer tillbaka här snart. vi hörs!
en bild också, varsegoda

sara 17

kännde att jag ville lägga upp en och annan bild sen i ondsags då sara fyllde 17. hon ville dock inte vara med på bild, på första bilden är iallafall hennes hår! haha bättre än inget.




ellinor va nöjd





haha sofia! härligt rally i bilden hem sen vill jag säga..

så till sist den skönaste bilden. gillar att kicki blandar stora och små bokstäver...

nu ska jag fixa mig lite, vi hörs!


bara för att jag ville

SOMMARLOVET 2010

Har du druckit tills du spytt?
näruu
Sårat någon?
jag vet inte, inte med mening iallafall
Förlorat en vän? de verkar så ja
Träffat nya människor? yesbox!
Kysst en främling? nejtack
Tagit droger? aldrig i hela mitt liv
Haft en sommarflört? nope
Gråtit? ja
Skrattat tills du kissat på dig? ja. heheheh nej jag skoja
Varit vaken en hel natt?
ja några gånger..
Solat? självklart
Badat?
ganska mycket faktiskt
Haft ett förhållande?
har ett
Gjort dig riktigt illa? nja, de tror jag inte
Gjort några nya piercingar/tatueringar? hm, nej
Läst en bok?
nej, har försökt men den är inte utläst än
Skickat sms till fel person med flit? skickat fel ja, med flit nej
Suttit vid datorn en hel natt? nepp
Näckat? jaa, hahah
Solat naken?
nejnej
Fått utegångsförbud? nej varför skulle jag få de liksom
Sagt "jag älskar dig" och menat det? yes I have
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? nej, lite onödigt
Varit i slagsmål? fick "spö" senast idag. blev nerbrottad på marken och allt
Pussat någon av samma kön? joruuu
Sjungit högt på ett berg? typ i norge?
Kysst någon i regnet? kanske, eller nej kasnke inte
Kysst någon i skogen? ja
Kysst någon du inte borde? toknej
Tappat rösten? faktiskt inte
Varit på festival? ingbo, ohyes! stora grejer dedär
Gått upp i vikt? inte vägt mig på väldigt länge
Gått ner i vikt? inte vägt mig på väldigt länge
Bränt dig? inte så farligt trorja
Fått en ful bränna av kläder/smycken? inte märkbart
Varit utomlands? norge hehhe
Gjort ett bra köp? många
Tagit upp kontakten med en gammal vän? kan man kanske kalla de
Haft skadeglädje? ja usch va elak jag är
Sovit under bar himmel? ja ett tag men inte en hel natt
Vad kommer du sakna mest? typ allting. att inte behöva bry sig, kunna vara ute hur sent som helst, sova hur länge man vill, varma sommarkvällar, glada nya människor som man träffar lite då&då, friheten.. typ
Har du svarat ärligt på alla frågor? har jag?

nystart

jag känner för att blogga nu, gjorde ju de ett tag förut men tröttnade eller va de nu var som gjorde att jag slutade. jag har saknat de så, here I go again.

sista dagen på jobbet idag, kändes både skönt och jobbigt. har varit bra veckor iallafall, längtar efter lönen nu! haha. ikväll ska jag träffa min bästa vän angelica. hade tänkt att festa idag men så blev de ej. så vi ska äta och busa lite granna! älskar att vara i hennes sällskap så kan inte bli annat än bra.

jag ska fixa bloggdesign snart, jag lovar



puss, och ha en trevlig fredag!


RSS 2.0